Σεμινάρια πρακτικής εκπαίδευσης τεχνικών Η/Υ

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Σεμινάρια πρακτικής εκπαίδευσης στην επισκευή και αναβάθμιση Η/Υ και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών (διάρκειας από 4 έως 8 εβδομάδες).

Ο Τεχνικός που έχει πρακτική εμπειρία στην επισκευή Η/Υ είναι περιζήτητος επαγγελματίας. Η δράση μας διαθέτει πολλούς παλιούς Η/Υ για επισκευή καθώς και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εκπαιδευτές για την πρακτική κατάρτιση του εκάστοτε εθελοντή.

Μέσα από μια σειρά πρακτικών μαθημάτων και συνεχής επανάληψης επισκευών σε αληθινές συνθήκες εργασίας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος ουσιαστική εμπειρία.
Από ένα απλό εκτυπωτή μέχρι τα πιο ακριβά smartphone, οι τεχνικοί του σήμερα στηρίζονται για την απόκτηση εμπειρίας στη διαθεσιμότητα εξοπλισμού προς επισκευή για να εκπαιδευτούν και να μπορέσουν να εργαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά.
Οι γνώσεις ενός έμπειρου τεχνικού τον καθιστούν απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των υπολογιστών και smartphone κάθε επαγγελματία και ιδιώτη.

Προσφέρουμε:

  • Πρόσβαση σε σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκθέσεις κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
  • Ανάθεση πραγματικών επισκευών με απεριόριστες ώρες πρακτικής άσκησης.
  • Εκπαίδευση και συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα σε συνεργασία με άλλες κοινωνικές δράσεις.
  • Μαθήματα από έμπειρους επαγγελματίες των ηλεκτρονικών επισκευών, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι έρχονται σε επαφή με όλο το φάσμα τις εγκατάστασης, λειτουργίας, συντήρησης & επισκευής των Η/Υ, laptops, tablets, smartphones και περιφερειακών των Η/Υ.

 

Δυνατότητα εξέλιξης.