Ποιοί Είμαστε

Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ, βασιζόμενη στην ιδέα του crowdsourcing , έχει ως κύριο στόχο να συγκεντρώσει παλιούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στη συνέχεια με την βοήθεια εθελοντών μας να τους επιδιορθώσει, προκειμένου να τους προμηθεύσει σε μαθητές δημοτικών και γυμνασίων σε ολόκληρη τη χώρα. Για το λόγο αυτό, αναζητά ΔΩΡΕΕΣ είτε από εταιρείες είτε από ιδιωτική πρωτοβουλία για να προωθήσει τη μετάδοση της τεχνολογίας στους μαθητές και παράλληλα να τους γνωστοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η σύγχρονη γνώση αυτής και του διαδικτύου ( πέραν της κοινωνικής δικτύωσης, των παιχνιδιών και των βίντεο) .

Κανένας Υπολογιστής στον κάδο ανακύκλωσης

Αν διαθέτετε παλιούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακά και εξαρτήματα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε, μην τα πετάτε στον κάδο της ανακύκλωσης.

Αν δεν είναι λειτουργικά θα φροντίσουμε να τα επιδιορθώσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε τα λειτουργικά τους μέρη, ανακατασκευάζοντας χρήσιμους εκ νέου ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στην περίπτωση που κάποια εξαρτήματα δεν επιδιορθώνονται, θα αποστέλλονται για ανακύκλωση στην εταιρεία δωρεάν ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών Free Recycle.

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Συμβάλλετε και εσείς στην αντιμετώπιση του τεχνολογικού αναλφαβητισμού

Στόχοι

Κύριος στόχος μας είναι να δωρίσουμε επιδιορθωμένους από την ομάδα εθελοντών μας φορητούς υπολογιστές σε όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της χώρας, τα οποία, είτε δεν διαθέτουν τον επαρκή εξοπλισμό που απαιτείται, είτε αυτός είναι πολυχρησιμοποιημένος και δύσχρηστος.

Όραμά μας είναι κάθε μαθητής να αποκτήσει την ικανότητα να χειρίζεται σωστά και αποτελεσματικά ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατέχοντας έτσι τη γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας και χρήσης του διαδικτύου, τα οποία αποτελούν απαραίτητο εφόδιο στην βασική του εκπαίδευση αρχικά και στην περαιτέρω μόρφωσή του αργότερα.